Ett filmprojekt i iMovie på en iPad.

Filmmagi

I iMovie på iPad kan du skapa filmer med 4K-upplösning och trailrar i bästa Hollywood-stil. Redigera klipp tillsammans och lägg sedan till animerade titlar, musik, filter och effekter. iMovie hjälper dig att förmedla en berättelse med proffsig polityr och sedan dela mästerverket med hela världen.

Skapa ett filmprojekt i iMovie

Klicka på Innehållsförteckning högst upp på sidan, eller skriv in ett ord eller en fras i sökfältet, om du vill utforska iMovie Användarhandbok.