Ett magiskt filmprojekt i iMovie på en iPad.

Skapa filmer magiskt

I en magisk film väljer du videoklipp och bilder och låter sedan iMovie skapa en komplett film med ett ljudspår, övergångar mellan klipp med mera. Du kan anpassa filmen helt och hållet genom att lägga till titlar, använda filter och redigera klippen.

Skapa ett nytt magiskt filmprojekt

Ett storyboardprojekt i iMovie på en iPad.

Skapa en storyboardfilm

Välj bland ett urval storyboards som hjälper dig att komma igång. Alla storyboards innehåller en flexibel tagningslista som är en stegvis vägledning till klippen som behövs för att sammanställa videon samt titlar, övergångar och musik som matchar.

Skapa ett nytt storyboardprojekt

Ett filmprojekt i iMovie på en iPad.

Skapa den perfekta filmen

När du vill ha kontroll över varenda detalj kan du använda avancerade verktyg till att redigera klipp tillsammans och sedan lägga till animerade titlar, musik, filter och effekter. iMovie hjälper dig att förmedla en berättelse med proffsig polityr och sedan dela mästerverket med hela världen.

Skapa ett nytt filmprojekt

Klicka på Innehållsförteckning högst upp på sidan, eller skriv in ett ord eller en fras i sökfältet, om du vill utforska iMovie Användarhandbok.