En Keynote-presentation med namnet Iceland: Geography Field Trip, visas på iCloud.com. Popupfönstret Samarbete är öppet och visar att det delas av två personer.

Vad är iCloud?

Visa kontakter, filer, anteckningar och mycket mer på iCloud.com. De är säkra, uppdaterade och tillgängliga var du än är.

Läs mer om iCloud

En iCloud Drive-mapp med namnet Trip Ideas som innehåller bilder och undermappar.

Samarbeta med lätthet

Lagra dina filer säkert i iCloud Drive så att du kan dela dem med vänner och arbetskamrater.

Så här delar du filer i iCloud Drive

En iCloud-anteckning med titeln Kitchen remodel ideas. Den innehåller en checklista med två avbockade objekt.

Ta anteckningar

Använd iCloud Anteckningar för att skriva ned en snabb tanke eller spara något viktigt till senare.

Så här skapar du anteckningar

Samma Keynote-presentation i ett redigeringsfönster på en iPhone, iPad och Mac.

Gör mer med iCloud

Ställ in iCloud på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac för att få hela uppsättningen iCloud-funktioner.

Skaffa fler iCloud-funktioner

Du kan utforska användarhandboken för iCloud genom att klicka på innehållsförteckningen högst upp på sidan eller ange ett ord eller en fras i sökfältet.

Du kan få hjälp på iCloud-supportens webbplats.

Alla funktioner är inte tillgängliga i alla länder eller regioner.