Gömma köpta böcker

Du kan gömma böcker som du inte vill ska visas i biblioteket eller på dina enheter. Om du har ställt in Familjedelning kan övriga familjemedlemmar inte visa eller hämta gömda böcker.

Öppna iBooks åt mig

Gömma en bok

1. Klicka på iBooks Store (eller välj Affär > Affärens startsida). Klicka sedan på I blickfånget i verktygsfältet.

2. Klicka på Köpt under Snabblänkar till höger och klicka sedan på Alla.

3. Placera pekaren på den bok du vill gömma och klicka sedan på raderingsknappen .

Sluta gömma en bok

1. Klicka på iBooks Store (eller välj Affär > Affärens startsida).

2. Klicka på Konto och ange lösenordet.

3. Klicka på Hantera under iTunes i molnet, till höger om Gömda köp.

4. Klicka på Göm inte under de böcker du nu vill visa i biblioteket.