Hämta och uppdatera köpta böcker

Om du har raderat en bok du har köpt på iBooks Store så finns boken fortfarande på iCloud, och du kan hämta den igen när du är ansluten till internet. Om du har ställt in Familjedelning kan du också hämta familjens böcker.

När det finns tillgängliga uppdateringar för någon av dina böcker visas hämtningsknappen i det övre högra hörnet i biblioteket eller iBooks Store.

Öppna iBooks åt mig

Hämta en bok

Kontrollera först att du är inloggad med samma Apple-ID som du använde när du köpte eller hämtade boken. Välj Affär > Visa mitt Apple-ID om du vill se efter vilket Apple-ID du använder.

Obs! Böcker som är gömda går inte att hämta.

1. Klicka på Alla böcker i biblioteket, välj Sortera efter och sedan Visa iCloud-böcker.

Om Göm iCloud-böcker visas, visas redan alla de böcker du köpt.

Obs! Köpta böcker visas med en iCloud-statussymbol i biblioteket.

2. Dubbelklicka på en bok med en iCloud-statussymbol så hämtas och öppnas den.

Hämta familjemedlemmars böcker

Om du har ställt in Familjedelning kan du hämta familjemedlemmars böcker . Kontrollera att du är inloggad med det Apple-ID du använder för Familjedelning.

1. Klicka på iBooks Store (eller välj Affär > Affärens startsida). Klicka sedan på Köpt under Snabblänkar till höger.

2. Klicka på ditt namn bredvid Köpt och välj sedan en annan familjemedlem.

3. Klicka på iCloud-statussymbolen på en bok som du vill hämta till biblioteket. Skriv sedan in din kontoinformation.

Böcker som är gömda visas inte och kan inte hämtas. Läs mer i Dela dina inköp med familjemedlemmar.

Ställa in iBooks så att inköp hämtas automatiskt

Du kan välja att inköp som du har gjort i iBooks Store på andra enheter automatiskt ska hämtas till datorn.

1. Se till att du är inloggad med ditt Apple-ID. Välj Affär > Visa mitt Apple-ID om du vill se efter vilket Apple-ID du använder.

2. Välj iBooks > Inställningar och klicka på Affär.

3. Markera Hämta nya inköp automatiskt.

Uppdatera dina böcker

• Klicka på hämtningsknappen och välj vilka böcker som ska uppdateras, eller klicka på Uppdatera alla.