Hem-skärmen med statussymboler överst, följt av favoritscenarier där Jag är hemma är markerat och sedan favorittillbehör.

Göra hemmet smartare

Hem ger ett säkert sätt att styra och automatisera lampor, lås, termostater, persienner, smarta uttag och andra tillbehör med exempelvis en iPhone eller en annan Apple-enhet. Med Hem kan du styra alla tillbehör som är ”Kompatibla med Apple HomeKit”.

Styra tillbehör

En rumskärm med statussymbolerna överst följt av favoritscenarier där House Party och Good Morning är markerade, sedan tillbehör och en kamera som visar att det står någon står vid kameran på dörrklockan på framsidan.

Se status snabbt

Få ett hum om hemmets status med informativa symboler. Behöver du ändra eller kontrollera något? Ordna det med ett klick.

Så här får du notiser för Hem-tillbehör

Utforska Hem Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.