Hem Användarhandbok

för macOS Mojave

Skärmen i Hem visar ”Jag är hemma” som ett favoritscenario och ett urval av favorittillbehör.

Ge ditt hem tillbehör

Hem ger ett säkert sätt att styra och automatisera HomeKit-kompatibla tillbehör som lampor, lås, termostater, persienner, smart plugs med mera. Med Hem kan du styra alla tillbehör som är ”Kompatibla med Apple HomeKit”.

Styra tillbehör

Vardagsrummet visar scenariot ”Jag är hemma” som inkluderar vardagsrummets termostat, persienner samt HomePod-tillbehör.

Skapa ett scenario

Du kan styra tillbehör var för sig eller använda scenarier till att styra flera tillbehör med ett kommando. Du kan till exempel skapa ett scenario som heter ”Jag är hemma” som höjer termostaten och justerar vardagsrummets persienner.

Skapa och använda scenarier

Klicka på innehållsförteckningen upptill på sidan för att bläddra i användarhandboken för Hem.