Appen Freeform öppen på en Mac.

Brainstorma allt du vill

Freeform är en smidig plats där du kan samla allt – bilder, former, kom-ihåg-lappar och annat – och snabbt visualisera koncept.

Kom igång och skapa din första tavla

Appen Freeform som visar popupmenyn för samarbete med två deltagare.

Samarbeta med andra

Bjud in personer till dina Freeform-tavlor och jobba tillsammans i realtid.

Så här delar och samarbetar du

Utforska Freeform Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.