låsa upp en inställningspanel

Du låser upp en inställningspanel genom att klicka på låset  i nedre vänstra hörnet och sedan göra något av följande:

• Ange namn och lösenord för en administratör.

• Placera fingret lätt på Touch ID (om datorn eller Magic Keyboard har Touch ID och det är inställt på att låsa upp datorn).

• Dubbelklicka på sidoknappen på Apple Watch (om din Mac stöder upplåsning av datorn med Apple Watch). Se Apple Support-artikeln Låsa upp din Mac med din Apple Watch.

Obs! För en del inställningar måste du ange användarnamn och lösenord för en administratör – du kan inte använda Touch ID eller Apple Watch.