FaceTime Användarhandbok

för macOS Mojave

FaceTime-fönstret när du ringer ett gruppsamtal.

Låt alla delta i samtalet

Oavsett om du är hemma eller borta kan du använda FaceTime till att prata med en person eller en hel grupp.

Ringa videosamtal

En notis visas i det övre högra hörnet på datorskärmen. Notisen visar att ett telefonsamtal pågår med din iPhone.

Ringa samtal från datorn

Om du har en iPhone kan du även ringa telefonsamtal direkt från datorn genom en rad program, som Safari eller Kalender.

Ringa och ta emot telefonsamtal på datorn

FaceTime-fönstret visar två personer i ett samtal. Personen som ringde upp visas i bild-i-bild-fönstret i det övre högra hörnet. I det nedre högra hörnet finns Live Photo-knappen som båda parterna i samtalet kan klicka på för att fånga ögonblicket med en Live Photo-bild.

Bevara det speciella tillfället

Under ett videosamtal kan du ta en Live Photo-bild av personen du talar med.

Så här tar du en Live Photo-bild

Klicka på innehållsförteckningen upptill på sidan för att bläddra i användarhandboken för FaceTime.

Gå till supportsidan för FaceTime om du behöver mer hjälp.