FaceTime-inställningar

För att se FaceTime-inställningarna öppnar du FaceTime, loggar in med ditt Apple-ID och väljer sedan FaceTime > Inställningar. Du kan ställa in följande alternativ i Inställningar och Blockerade.

Öppna FaceTime åt mig

Logga ut

Sluta ta emot röst- och videosamtal i FaceTime och telefonsamtal på datorn. Du måste logga in igen för att använda FaceTime. Se Logga in till eller ut från FaceTime.

Aktivera det här kontot

Avmarkera för att sluta ta emot FaceTime-samtal eller telefonsamtal på datorn. Du kan aktivera kontot på nytt utan att logga in igen. Se Logga in till eller ut från FaceTime.

Du kan nås för FaceTime-samtal på

Markera kryssrutorna bredvid e-postadresserna och telefonnumren som andra kan använda för att ringa dig i FaceTime. Du kan uppdatera listan på webbplatsen för Apple-ID-konton. Se Välj hur andra personer kan ringa dig i FaceTime.

Samtal från iPhone

Tillåt datorn att använda iPhone till att ringa och ta emot telefonsamtal. Dessa samtal använder samtalsminuter. Se Ringa upp och ta emot telefonsamtal på datorn.

Påbörja nya samtal från

Om du har flera olika e-postadresser eller telefonnummer inställda kan du välja vilken av dem som andra ska se när du ringer dem.

Tillåt att Live Photo-bilder tas under videosamtal

Tillåt att en vän tar en Live Photo-bild med kameran på din dator eller iOS-enhet under ett videosamtal i FaceTime. Se Ta en Live Photo-bild.

Ringsignal

Välj vilket ljud som ska spelas upp när du får ett inkommande samtal. Se Ställa in ringsignaler.

Plats

Ändra vilken region som ditt FaceTime-konto är registrerat i för att se till att dina samtal använder rätt telefonnummerformat.

Förval för samtal

Välj ett förvalt program som du vill starta samtal från. Detta omfattar också samtal som gjorts från URL-adresser i ett telefonformat.

Blockerade

Granska adresser eller telefonnummer till personer som är blockerade. Se Blockera uppringare för mer information om hur du lägger till eller tar bort personer.