Skapa kontakter medan du använder FaceTime

När du ringer ett röst- eller videosamtal i FaceTime till någon som inte är listad i Kontakter, eller någon som inte finns i Kontakter ringer ett FaceTime-samtal till dig, kan FaceTime ge dig ett förslag på vem det är och ge ytterligare kontaktinformation så att du kan skapa ett kort för den personen i Kontakter.

Öppna FaceTime åt mig

1. Klicka på Video eller Ljud.

2. Om den som ringer upp bara visas med ett telefonnummer eller en e-postadress klickar du på infoknappen (eller använder Touch Bar). Ange personens information och klicka sedan på Skapa. (Om ett samtal har etiketten ”Kanske” klickar du på Lägg till i Kontakter och anger kontaktinformationen.)

Information om hur du uppdaterar din kontaktinformation finns i Ändra dina kontakter.