En Apple TV, en MacBook Pro, en iPad Pro, en iPhone 15 Pro och en Apple Watch.

Maskinvara

Säkra Apple-produkter bygger på en grund av säker maskinvara. Det är därför Apples enheter – med iOS, iPadOS, macOS, tvOS eller watchOS – har skapats med inbyggda säkerhetsfunktioner.

Läs mer om Apples maskinvarucertifieringar

Symboler som representerar operativsystemen för iPhone, iPad och Mac.

Operativsystem

Apples operativsystem bygger vidare på funktionerna i Apples maskinvaror och är utformade så att de drar full nytta av deras säkerhetsfunktioner. Certifieringarna av operativsystem omfattar startprocessen, programuppdateringar och den faktiska användningen av operativsystemen.

Läs mer om certifieringar av operativsystem

Symboler för tre av de appar som Apple erbjuder: Mail, Safari och Kontakter.

Appar

Appar som används i Apples operativsystem kan dra nytta av säkerhetsfunktionerna som tillhandahålls av enheten. Appcertifieringar innebär en försäkran om att specifika Apple-appar drar nytta av enhetens säkerhetsfunktioner på rätt sätt.

Läs mer om appcertifieringar

Symboler för sex Apple-tjänster: Apple School Manager, iMessage, Siri, FaceTime, iCloud och Apple Business Manager.

Tjänster

Apple upprätthåller säkerhetscertifieringar i ett antal av dess tjänsteerbjudanden i syfte att tillhandahålla säkerhetsförsäkringar till andra. Certifieringarna omfattar säkerhetskontroller som används i datacentermiljö och kontroller som ingår under säkerhetslivscykeln för dessa tjänster hos Apple.

Läs mer om tjänstecertifieringar

Utforska Apple och certifieringar genom att markera Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.