Boot Camp-kontrollpanel visar valpanelen för startskiva som även innehåller alternativ för att starta om datorn eller använda datorn i hårddiskläge.

Starta datorn i macOS eller Windows

Ställ in det förvalda operativsystemet som antingen macOS eller Windows om du vill att datorn ska starta i det operativsystemet varje gång du slår på datorn.

Så här ställer du in förvalt operativsystem

Boot Camp-kontrollpanel visar alternativpanelen Styrplatta där du kan välja vilka gester med ett eller två fingrar som du vill använda, exempelvis Tryck för att klicka och platsen på styrplattan för sekundärklick.

Konfigurera maskinvaran

Använd Boot Camp-kontrollpanel i Windows till att konfigurera tangentbord, mus, styrplatta och annan maskinvara.

Så här kommer du igång med Boot Camp-kontrollpanel

Klicka på innehållsförteckningen upptill på sidan för att bläddra i användarhandboken för Boot Camp-kontrollpanel.

Gå till webbplatsen Support för Boot Camp om du behöver mer hjälp.