Boot Camp-assistent Hjälp

Välkommen till Boot Camp-assistent

Installera Windows på en Mac.

Boot Camp är öppet och redo att installera Windows.
Boot Camp-assistents installationsfönster.

Använda Windows-program på din Mac

Finns din favorit-MMORPG bara för Windows? Finns alla dina ekonomiuppgifter i ett bokföringsprogram som bara fungerar i Windows? Måste du testa webbsidor med Internet Explorer? Inga problem – installera bara Windows på din Mac med Boot Camp.

Introduktionspanelen till Boot Camp som visar en knapp du kan klicka på för att få hjälp och en knapp för att fortsätta med installationen.

Problemfri installation

Du fixar en ISO-avbild med Windows – Boot Camp-assistent sköter resten. Öppna bara Boot Camp-assistent och följ anvisningarna på skärmen.