Konfigurera din Mac i Windows

Använd Boot Camp-kontrollpanelen till att konfigurera maskinvara och ändra alternativ för Boot Camp när du använder Windows. Mer information finns i Boot Camp-kontrollpanel Hjälp.

Gör något av följande i Windows:

• Använd Boot Camp-kontrollpanelen: Klicka på pilen för att visa gömda symboler till höger i aktivitetsfältet. Klicka sedan på Boot Camp-symbolen och välj Boot Camp-kontrollpanelen. Om en dialogruta visas för användarkontot klickar du på Ja.

• Visa mer information om Boot Camp-kontrollpanelen: Klicka på pilen för att visa gömda symboler till höger i aktivitetsfältet. Klicka sedan på Boot Camp-symbolen och välj Boot Camp Hjälp.