Ta bort Windows från datorn

Använd Boot Camp-assistent till att ta bort Windows från datorn.

VARNING: Säkerhetskopiera alla viktiga data som finns på Windows-partitionen innan du tar bort Windows. Windows-partitionen raderas permanent.

1. Starta datorn i macOS.

2. Avsluta alla öppna program och logga ut eventuella övriga användare.

3. Öppna Boot Camp-assistent och klicka på Fortsätt.

4. Om steget Välj åtgärder visas markerar du ”Ta bort Windows 7 eller senare” eller ”Ta bort Windows 10 eller senare” och klickar på Fortsätt.

5. Gör något av följande:

• Om datorn endast har en intern hårddisk klickar du på Återskapa.

• Om datorn har flera hårddiskar markerar du Windows-hårddisken, väljer Återskapa hårddisken som en enda macOS-partition och klickar på Fortsätt.