Beats Studio Pro-hörlurar

Anpassa Beats

Beats-appen gör det enkelt att ge dina Beats-hörlurar och -öronsnäckor eller Pill+-högtalare namn som återspeglar din stil. Beats-appen kan även föreslå några fyndiga enhetsnamn.

Byta namn på en enhet

Powerbeats Pro, trådlösa öronsnäckor

Håll energin på topp

Dags för ett träningspass? Beats-appen hjälper dig att se till att dina Beats-hörlurar och -öronsnäckor eller Pill+-högtalare är lika laddade som du är.

Kontrollera batterinivån

Beats Studio Buds+-öronsnäckor

Ljud som du vill ha det

Använd Beats-appen till att välja ett lyssningsläge på öronsnäckorna Beats Studio Buds +, Beats Studio Buds eller Beats Fit Pro eller hörlurarna Beats Solo Pro eller Beats Studio Pro. Välj Aktiv brusreducering om du vill blockera ljud i omgivningen. Välj Transparens om du vill höra vad som händer runt omkring dig.

Styra brusreducering och transparens

Beats Pill+-högtalare

Ändra kanal

Använd Beats-appen till att skapa en stereogrupp med två Pill+-högtalare: en för den högra ljudkanalen och den andra för den vänstra ljudkanalen.

Skapa ett stereopar