Fönstret Ställ in högtalare med en sammanslagen enhet i vyn 3D-isometrisk. I listan med sex högtalare längst ned i fönstret visas kanalerna som är tilldelade till de olika högtalarna.

Skapa en miljö med surroundljud

Skapa en miljö med surroundljud i valfritt rum i hemmet genom att ansluta externa högtalare till datorn eller en annan inkopplad ljudutmatningsenhet.

Hur du ställer in externa högtalare

Fönstret MIDI Studio med olika MIDI-enheter i hierarkisk vy.

Beskriva MIDI-enhetsinställningen visuellt

När du har anslutit MIDI-enheterna, till exempel klaviaturer och sequencer, kan du layouta och visa anslutningarna mellan dem med MIDI Studio.

Hur du ställer in MIDI-enheter

Utforska Ljud-/MIDI-inställningar Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.