Den grafiska översikten som visar två AirPort Express-basstationer och en AirPort Time Capsule som är anslutna till internet.

Se en överblick av ditt nätverk

Se snabbt vilken status ditt nätverk och anslutna enheter har i en översikt.

Så här ser du nätverket

Inställningarna för AirPort-verktyg med kryssrutorna Leta efter uppdateringar när du öppnar AirPort-verktyg, Leta efter uppdateringar automatiskt och Övervaka problem med AirPort-basstationer.

Uppdatera basstationer automatiskt

Håll nätverket i trim genom att låta AirPort-verktyg leta efter uppdateringar automatiskt.

Så här letar du efter uppdateringar

Den grafiska översikten i AirPort-verktyg på iPhone och iPad.

Hantera ditt Wi-Fi-nätverk från dina enheter

Med appen AirPort-verktyg på dina iOS- och iPadOS-enheter kan du skapa och övervaka ditt nätverk från dina enheter lika enkelt som från datorn.

Så här hämtar du AirPort-verktyg för dina enheter

Utforska AirPort Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.

Gå till AirPort-supportsidan om du behöver mer hjälp.