leverantör

Leverantören är den som du har köpt kvalificerade enheter från. Om du köpt enheten direkt från Apple med hjälp av en inköpsorder (PO) ska du ange ditt Apple-kundnummer som leverantör med alternativet Apple (direkt). Om du har köpt enheten från en deltagande auktoriserad Apple-återförsäljare eller en mobiloperatör ska du ange den som leverantör på ditt konto genom att ange återförsäljarnumret med alternativet Återförsäljare. Varje leverantör behöver bara läggas till en gång i din kontoprofil.