Återförsäljarnummer

Ett återförsäljarnummer är en unik identifierare för varje auktoriserad Apple-återförsäljare eller mobiloperatör som deltar i Apple Business Manager. När du lägger till en deltagande auktoriserad Apple-återförsäljares eller mobiloperatörs återförsäljarnummer i din kontoprofil (och ger återförsäljaren ditt organisations-ID) ger du återförsäljaren tillstånd att skicka en begäran till Apple att registrera de enheter som du köper via dem i Apple Business Manager.

Om du inte känner till den deltagande auktoriserade Apple-återförsäljarens eller mobiloperatörens återförsäljarnummer ska du kontakta dem för att få hjälp.