Identifiera din Mac Studio-modell

Använd den här informationen för att identifiera din Mac Studio.

Din Mac ger dig flera verktyg för att identifiera den. Det enklaste är Om den här datorn, som du når genom att välja Om den här datorn från Apple-menyn  i det övre vänstra hörnet av skärmen. Det andra är appen Systeminformation. Läs om hur du använder dessa verktyg för att identifiera din Mac.

Om du inte har din Mac eller om den inte startar använder du en av dessa lösningar istället:

• Leta upp serienumret på undersidan av din Mac, i närheten av bestämmelsemärkningarna. Det finns även på ursprungsförpackningen, i närheten av en streckkodsetikett. Ange sedan serienumret på sidan Kontrollera rätt till service eller sidan med teknisk information för att hitta din modell.

• Ursprungsförpackningen kan även ha ett Apple-artikelnummer, till exempel MGEM2xx/A (”xx” är en variabel som skiljer sig beroende på land och region). Du kan matcha Apple-artikelnumret mot ett i listan nedan för att hitta din modell.

new-mac-id-2022

Mac Studio (2023)

Chip: M2 Max

Främre portar: Två usb-C-portar

Modellidentifierare: Mac14,13

Senaste kompatibla operativsystem: macOS Sonoma

Artikelnummer: MQH73xx/A

Teknisk information: Mac Studio (2023)

Användarhandbok: Mac Studio (2023)

new-mac-id-2022

Mac Studio (2023)

Chip: M2 Ultra

Främre portar: Två Thunderbolt 4-portar

Modellidentifierare: Mac14,14

Senaste kompatibla operativsystem: macOS Sonoma

Artikelnummer: MQH63xx/A

Teknisk information: Mac Studio (2023)

Användarhandbok: Mac Studio (2023)

new-mac-id-2022

Mac Studio (2022)

Chip: M1 Max

Främre portar: Två usb-C-portar

Modellidentifierare: Mac13,1

Senaste kompatibla operativsystem: macOS Sonoma

Artikelnummer: MJMV2xx/a

Teknisk information: Mac Studio (2022)

Användarhandbok: Mac Studio (2022)

new-mac-id-2022

Mac Studio (2022)

Chip: M1 Ultra

Främre portar: Två Thunderbolt 4-portar

Modellidentifierare: Mac13,2

Senaste kompatibla operativsystem: macOS Sonoma

Artikelnummer: MJMW3xx/a

Teknisk information: Mac Studio (2022)

Användarhandbok: Mac Studio (2022)