Om säkerhetsinnehållet i Safari 14.1.2

Detta dokument beskriver säkerhetsinnehållet i Safari 14.1.2.

Om säkerhetsuppdateringar från Apple

Apple skyddar sina kunder genom att aldrig avslöja, diskutera eller bekräfta säkerhetsproblem innan en fullständig utredning har genomförts och alla nödvändiga programkorrigeringar eller utgåvor är tillgängliga. De senaste uppdateringarna visas på sidan Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Apples säkerhetsdokument hänvisar till sårbarheter (när det är möjligt) med hjälp av CVE-ID.

Mer information om säkerhet finns på sidan om Apples produktsäkerhet.

Safari 14.1.2

Släpptes 19 juli 2021

WebKit

Tillgängligt för: macOS Catalina och macOS Mojave

Effekt: Bearbetning av skadligt webbinnehåll kan leda till körning av opålitlig kod

Beskrivning: Ett problem med sammanblandning av typer åtgärdades genom förbättrad lägeshantering.

CVE-2021-30758: Christoph Guttandin på Media Codings

WebKit

Tillgängligt för: macOS Catalina och macOS Mojave

Effekt: Bearbetning av skadligt webbinnehåll kan leda till körning av opålitlig kod

Beskrivning: Ett problem med användning av tidigare använt minne åtgärdades genom förbättrad minneshantering.

CVE-2021-30795: Sergei Glazunov på Google Project Zero

WebKit

Tillgängligt för: macOS Catalina och macOS Mojave

Effekt: Bearbetning av skadligt webbinnehåll kan leda till körning av kod

Beskrivning: Problemet åtgärdades med förbättrade kontroller.

CVE-2021-30797: Ivan Fratric på Google Project Zero

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.