Upprepa musik på din Android-enhet

Läs om hur du aktiverar eller inaktiverar upprepning i appen Apple Music på din Android-enhet.

Upprepa ett album eller en spellista

1. Öppna Apple Music-appen.
  2. Spela upp ett album eller en spellista.
  3. Tryck på låten som spelas längst ner på skärmen.
  4. Tryck på knappen Nästa som spelas knappen Nästa som spelas i det nedre högra hörnet när skärmen visas.
  5. Tryck på knappen Upprepa knappen Upprepa högst upp på skärmen Nästa som spelas tills den ändras till Upprepa allt. När knappen Upprepa är markerad har Upprepa allt aktiverats.

Hur en låt upprepas

1. Öppna Apple Music-appen.
  2. Spela en låt.
  3. Tryck på låten som spelas längst ner på skärmen.
  4. Tryck på knappen för Nästa som spelas knappen Nästa som spelas i det nedre högra hörnet när skärmen visas.
  5. Tryck på knappen Upprepa knappen Upprepa högst upp på skärmen Nästa som spelas tills den ändras till Upprepa en gång. När knappen Upprepa är markerad med nummer 1 har Upprepa en gång aktiverats.

Stäng av upprepning

1. Öppna Apple Music-appen.
  2. Tryck på låten som spelas längst ner på skärmen.
  3. Tryck på knappen för Nästa som spelas knappen Nästa som spelas i det nedre högra hörnet när skärmen visas.
  4. Tryck på knappen Upprepa en gång eller Upprepa allt högst upp på skärmen Nästa som spelas tills den ändras till Upprepa avstängt. När knappen Upprepa inte är markerad är upprepning avstängt.

Om du inte ser knappen Upprepa

• Se till att appen Apple Music är uppdaterad till senaste version.
  • Om du spelar musik i kön i Autouppspelning försvinner knappen Upprepa. Du kan inte upprepa låtar i kön i Autouppspelning. När du spelar musik med upprepning kommer bara den musiken att spelas. Du kommer inte att se din autouppspelningskö förrän du stänger av upprepning. Läs mer om Autouppspelning.

Läs hur du upprepar musik på fler enheter

Tillgänglighet till Apple Music kan variera beroende på land eller region. Läs om vad som är tillgängligt i ditt land eller region.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.