Om säkerhetsinnehållet i iOS 14.4.2 och iPadOS 14.4.2

I det här dokumentet beskrivs säkerhetsinnehållet i iOS 14.4.2 och iPadOS 14.4.2.

Om säkerhetsuppdateringar från Apple

Apple skyddar sina kunder genom att aldrig avslöja, diskutera eller bekräfta säkerhetsproblem innan en fullständig utredning har genomförts och alla nödvändiga programkorrigeringar eller utgåvor är tillgängliga. De senaste uppdateringarna visas på sidan Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Apples säkerhetsdokument hänvisar till sårbarheter (när det är möjligt) med hjälp av CVE-ID.

Mer information om säkerhet finns på sidan om Apples produktsäkerhet.

iOS 14.4.2 och iPadOS 14.4.2

Släpptes 26 mars 2021

WebKit

Tillgängligt för: iPhone 6s och senare, iPad Pro (alla modeller), iPad Air 2 och senare, iPad 5:e generationen och senare, iPad mini 4 och senare och iPod touch (7:e generationen)

Effekt: Bearbetning av skadligt webbinnehåll kan leda till universell skriptkörning över flera sajter. Apple känner till en rapport om att det här problemet kan ha utnyttjats aktivt.

Beskrivning: Det här problemet åtgärdades genom förbättrad hantering av objektlivslängder.

CVE-2021-1879: Clement Lecigne på Google Threat Analysis Group och Billy Leonard på Google Threat Analysis Group

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.