Hämta och hantera dina Apple Podcasts-prenumerationer

När du köper Apple Podcasts-prenumerationer kan du antingen prenumerera på en kanal med ett urval av podcaster eller på en fristående podcast. Du kan också ansluta dina befintliga prenumerationer från Apple Music, Apple News och andra populära appar för att få tillgång till deras premiumpodcastinnehåll.

Vilken typ av prenumeration vill du ha?

I Apple Podcasts kan du få tillgång till premiuminnehåll från de skapare du gillar mest på två sätt. Med Apple Podcasts-prenumerationer kan du prenumerera direkt i appen på de program och kanaler du vill ha. Du kan också ansluta dina befintliga, berättigade prenumerationer från dina favoritappar och tjänster till Apple Podcasts och lyssna på exklusivt innehåll*.

Se till att du uppdaterar de enheter som du vill använda för Apple Podcasts-prenumerationer eller för att ansluta en prenumeration:

Hur du får Apple Podcasts-prenumerationer

1. Öppna appen Apple Podcasts på din iPhone, iPad eller Mac.

2. Hitta den podcast eller kanal du vill prenumerera på.

3. Tryck eller klicka på erbjudandet för att få din prenumeration eller prova gratis.

4. Följ instruktionerna på skärmen för att köpa din prenumeration eller starta din kostnadsfria provtid.

Beroende på podcast-skaparen kan du antingen välja en månads- eller årsplan för Apple Podcasts-prenumerationer.

När du prenumererar kan du lyssna på Apple Podcasts-prenumerationer i appen Apple Podcasts på din iPhone, iPad, Mac, Apple Watch och HomePod. Om du har ställt in Familjedelning kan du dela din prenumeration med medlemmar i din familjegrupp.

Så här ansluter du din app-prenumeration

Du kan ansluta prenumerationer som Apple Music, Apple News och andra appar från App Store. Om du har appen installerad och en aktiv, berättigad prenumeration via App Store ansluts dina appar automatiskt till Apple Podcasts. Om du prenumererar via webben eller via en annan leverantör:

1. Öppna appen Apple Podcasts på din iPhone, iPad eller Mac.

2. Leta reda på den podcast eller kanal du vill ansluta till.

3. Tryck eller klicka på Är du redan prenumerant?

4. Följ instruktionerna på skärmen för att ansluta ditt konto.

Du har tillgång till innehållet så länge du har en aktiv, berättigad prenumeration hos leverantören.

Hantera Apple Podcasts-prenumerationer och ansluta prenumerationer

Om du slutar följa en podcast i appen Apple Podcasts kommer inte din betalda prenumerationsägas upp.

Du kan hantera dina Apple Podcasts-prenumerationer på en av dina Apple-enheter.

Om du inte längre vill ansluta din prenumeration kan du säga upp den anslutna Apple-prenumerationen. Om du prenumererar på webben eller hos en annan leverantör kontaktar du utvecklaren.

*Apple Podcasts är inte tillgänglig i alla länder och regioner. Läs vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.