Så här delar du musik på Facebook, Instagram eller Snapchat på din iPhone, iPad eller iPod touch

Om du prenumererar på Apple Music kan du dela musik från Apple Music-katalogen på Facebook, Instagram eller Snapchat.

1. Öppna appen Apple Music.
  2. Leta upp en låt, ett album eller en spellista som du vill dela.
  3. När du hittar något som du vill dela kan du trycka på och hålla ned det. Tryck sedan på Dela.
  4. Tryck på Facebook, Instagram eller Snapchat i appavsnittet på delningsbladet.
  • Om du inte ser Facebook, Instagram eller Snapchat sveper du vänster på apparna och trycker på Mer .
  • Om du vill lägga till Facebook, Instagram eller Snapchat i Favoriter på ditt delningsblad trycker du på Mer , Ändra och sedan på Lägg till  bredvid Facebook, Instagram eller Snapchat.

Tillgänglighet för Apple Music kan variera beroende på land eller region. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.