Så här delar du musik på Facebook, Instagram eller Snapchat på din iPhone, iPad, eller Android-enhet

Om du prenumererar på Apple Music kan du dela musik från Apple Music-katalogen på Facebook, Instagram eller Snapchat.

Dela musik på Facebook, Instagram eller Snapchat

1. Se till att Facebook, Instagram eller Snapchat är installerat på din enhet.
  2. Öppna appen Apple Music.
  3. Leta upp en låt, ett album eller en spellista som du vill dela.
  4. När du hittar något som du vill dela kan du trycka på och hålla ned det. Tryck sedan på Dela.
  5. Tryck på Facebook, Instagram eller Snapchat i appavsnittet på delningsbladet.
    iPhone som visar Instagram, Facebook och Snapchat på delningsbladet.

Om Facebook, Instagram eller Snapchat inte visas på delningsbladet på din iPhone eller iPad

1. Gå till delningsbladet och svep vänster över dina appar.
  2. Tryck på knappen Mer.
  3. Tryck på Facebook, Instagram eller Snapchat.

Få snabbåtkomst till Facebook, Instagram eller Snapchat på delningsbladet på din iPhone eller iPad

1. Gå till delningsbladet och svep vänster över dina appar.
  2. Tryck på knappen Mer.
  3. Tryck på Redigera i övre högra hörnet.
  4. Tryck på knappen Lägg till vid Facebook, Instagram eller Snapchat.

Facebook, Instagram och Snapchat kanske inte är tillgängliga i alla länder och regioner.

Tillgänglighet till Apple Music kan variera beroende på land eller region. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.