Tillgängliga funktioner och datakällor i appen Väder

Läs mer om regional tillgänglighet och datakällor för funktionerna i appen Väder.

Appen Väder innehåller ett antal funktioner som visar aktuellt väder och väderprognoser. Vissa funktioner är för tillfället inte tillgängliga i alla länder eller regioner.

iPhone-skärm som visar vädret

Väderprognos för 10 dygn

En väderprognos för 10 dygn är tillgänglig i de flesta länder och regioner. Uppgifterna tillhandahålls av The Weather Channel.

Information om svåra väderförhållanden

Information om svåra väderförhållanden tillhandahålls av The Weather Channel i Australien, Kanada, Japan, USA och de flesta länder och regioner i Europa. Information om svåra väderförhållanden tillhandahålls av nationella vädertjänster i Brasilien, Indien, Mexiko, Ryssland och Thailand. Information om svåra väderförhållanden tillhandahålls av QWeather i Fastlandskina.

Nederbörd timme för timme

Väderprognos för nederbörd timme för timme och notiser för nederbörd är tillgängligt i Irland, Storbritannien och USA. Informationen tillhandahålls av Apple med hjälp av data från nationella vädertjänster.

Luftkvalitet

Information om luftkvalitet tillhandahålls av BreezoMeter i Kanada, Frankrike, Tyskland, Indien, Italien, Japan, Mexiko, Nederländerna, Singapore, Sydkorea, Spanien, Storbritannien och USA. Information om luftkvalitet tillhandahålls av QWeather i Fastlandskina och visar data från luftövervakningsstationer.

Kartor

Temperaturkarta och nederbördsprognos för 12 dygn är tillgängliga i de flesta länder och regioner. Kartor med nederbörd timme för timme är tillgängliga i Irland, Storbritannien och USA. Information om temperatur och nederbörd tillhandahålls av Apple med hjälp av data från nationella vädertjänster. Data till etiketterna med väderinformation på kartorna med temperatur och nederbörd tillhandahålls av The Weather Channel och/eller Apple. Information om luftkvalitetskartor tillhandahålls av BreezoMeter och QWeather.

Läs mer om appen Väder

Läs om hur du använder appen Väder på din iPhone för att kolla vädret för din nuvarande plats eller i andra städer.