Om din iPad inte laddas

Läs om vad du kan göra om batteriet i din iPad inte laddar eller laddar långsamt, eller om du får ett varningsmeddelande.

Ansluta till ström

Ladda din iPad genom att följa dessa steg:

1. Anslut din iPad till USB-kabeln som medföljer.
  2. Anslut till en av dessa tre strömkällor:

Vägguttag

Anslut USB-laddningskabeln till en USB-strömadapter och anslut sedan adaptern till vägguttaget.

Dator

Anslut laddningskabeln till en USB 2.0- eller 3.0-port på en dator som är påslagen och inte är i viloläge.* Använd inte USB-portarna på din dators tangentbord.

Strömtillbehör

Anslut kabeln till en strömförsörjd USB-hubb, en dockningsstation eller något annat Apple-certifierat tillbehör.

Medan din iPad laddas visas en blixtsymbol på batterisymbolen i statusfältet , eller en stor batterisymbol på låsskärmen.

*Vissa datorer kanske inte ger tillräckligt med ström för att ladda din iPad, eller så kan de ladda din iPad långsamt. Använd vid behov en USB-strömadapter och anslut adaptern till väggen.

Vilket av dessa beskriver laddningsproblem med din iPad?