Om din iPad inte laddas

Läs vad du måste göra om batteriet i din iPad inte laddar eller laddar långsamt.

När din iPad laddas visas en blixtsymbol på batterisymbolenIngen bildtext finns för bilden i statusfältet eller en stor batterisymbol på låsskärmen.

No alt supplied for Image

Följ dessa steg om du inte ser laddningssymbolen.

Kontrollera först att du använder rätt tillbehör

Anslut din iPad till en usb-laddningskabel (helst den kabel som kom, med din iPad). Koppla sedan in kabeln i en av dessa strömkällor:

• En usb-strömadapter som är ansluten till ett vägguttag. Du rekommenderas använda usb-strömadaptern som medföljde din iPad. Läs mer om usb-strömadaptrar från Apple.

• En usb-port som stöder usb 2 eller senare på en dator som är igång och inte i sovläge.

• A strömsatt usb-hubb, dockningsstation eller ett annat Apple-certifierat tillbehör.

Försök med dessa förslag om din iPad fortfarande inte laddar

• Använd en annan strömadapter eller an annan laddningskabel. Om du inte har dessa kan du kontakta Apple-supporten.

• Se till att din iPad inte är för varm eller för kall. Läs mer om att hålla din iPad inom acceptabla driftstemperaturer.

• Tvinga din iPad att starta om:

• På en iPad utan hemknapp: Tryck in och släpp snabbt volymknappen närmast den övre knappen. Tryck in och släpp snabbt volymknappen längst från den övre knappen. Håll den övre knappen intryckt tills din iPad startar om.

Ingen bildtext för denna bild
    • På en iPad med hemknapp: Håll både sidoknappen (eller den övre knappen) och hemknappen intryckta tills du ser Apple-logotypen.

Ingen bildtext för denna bild

Läs vad du ska göra om din iPad inte startar.