Hitta sparade lösenord och nycklar på din iPhone

Läs om hur du hittar och redigerar dina sparade lösenord och nycklar på din iPhone eller iPad.

Visa sparade lösenord och nycklar i Inställningar

1. Tryck på Inställningar, rulla ned och tryck på Lösenord.
  2. Använd Face ID eller Touch ID när du uppmanas till det eller ange din lösenkod.
  3. Välj en webbplats eller app för att se ett lösenord eller nyckel.
    • För att radera ett sparat lösenord eller nyckel trycker du på Radera lösenord eller Radera nyckel.
    • För att uppdatera ett lösenord eller en nyckel trycker du på Redigera.

Be Siri att hitta sparade lösenord

Aktivera Siri och säg sedan något i stil med ”Visa mina lösenord”. Om du letar efter lösenordet till en specifik webbplats eller app kan du prova något i stil med ”Vad är mitt Hulu-lösenord?”.

Om du inte kan hitta ett sparat lösenord eller en sparad nyckel

• Se till att du visar alla dina lösenord och nycklar. På skärmen Inställningar bör det stå Lösenord högst upp, snarare än namnet på en grupp med delade lösenord eller Mina lösenord.
  • Kontrollera dina senast raderade: Rulla ned och tryck på Lösenord i Inställningar. Tryck sedan på Senast raderade.
  • Om du har flera Apple-enheter kontrollerar du att iCloud-nyckelring är aktiverad.
  • När du flyttar ett lösenord eller en nyckel till en grupp med delade lösenord är lösenordet eller nyckeln endast synliga på enheter med en kompatibel mjukvara. Om du inte kan hitta ett sparat lösenord eller en sparad nyckel som du flyttade till en delad grupp på en annan enhet kontrollerar du att din iPhone har iOS 17 eller senare.
  • Hitta dina sparade wifi-lösenord

Spara dina lösenord och nycklar på alla dina enheter med iCloud-nyckelring

Med iCloud-nyckelring hålls lösenord, nycklar och annan skyddad information uppdaterad på din iPhone, iPad, Mac eller pc.

Spara kreditkortsuppgifter med Autofyll

Autofyll anger automatiskt uppgifter som du har sparat, bland annat sparade kreditkortsuppgifter, kontaktuppgifter från appen Kontakter med mera.

Ställa in och använda Autofyll i Safari på din iPhone