Så här hittar du sparade lösenord på din iPhone

Läs om hur du hittar och redigerar sparade lösenord på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Hitta sparade lösenord med hjälp av Siri

Du kan visa dina lösenord med hjälp av Siri genom att säga något i stil med ”Hej Siri, visa mina lösenord”. Du kan även fråga Siri om du letar efter lösenordet till en specifik app eller webbplats. Till exempel ”Hej Siri, vad är mitt Netflix lösenord?”

Visa sparade lösenord i Inställningar

1. Tryck på Inställningar och sedan på Lösenord. I iOS 13 eller tidigare trycker du på Lösenord och konton och sedan på Webbplats- och applösenord.
  2. Använd Face ID eller Touch ID när du uppmanas till det eller ange din lösenkod.
    En iPhone 12 Pro visar att lösenord har sparats för konton som Apple, Google och Hulu i avsnittet Lösenord i Inställningar.
  3. Välj en webbplats för att se lösenordet.
    En iPhone 12 Pro visar kontouppgifterna för användarens Apple-konto, bland annat användarnamn och lösenord.
    • Tryck på Radera lösenord om du vill radera ett sparat lösenord.
    • Tryck på Ändra för att uppdatera ett lösenord.