Hitta dina sparade wifi-lösenord på iPhone eller iPad

I iOS 16, iPadOS 16.1 och senare kan du använda din lösenkod, Face ID eller Touch ID för att se och kopiera wifi-lösenord.

Hitta lösenordet för det nätverk du är ansluten till för närvarande

1. I appen Inställningar trycker du på Wi-Fi.

2. Hitta det wifi-nätverk som du använder för närvarande.

3. Tryck på knappen InfoInfo.

4. Tryck på lösenordsfältet.

5. Använd lösenkoden, Face ID eller Touch ID för att låsa upp och visa lösenordet.

ios-16-iphone-14-pro-wifi-name-more-info-password-on-tap

Läs om hur du delar wifi-lösenord

Hitta lösenord för nätverk du tidigare har anslutit till

I appen Inställningar trycker du på Wi-Fi och sedan på Ändra i det övre högra hörnet för att se nätverk som din enhet tidigare har anslutit till. När du har valt ett nätverk med lås kan du trycka på fältet Lösenord och använda ditt lösenord, Face ID eller Touch ID för att visa det.