Så här förbereder du din iPad för Apple Trade In

Om du valde att byta in din iPad när du köpte en Apple-produkt får du ett inbyteskit med allt du behöver för att returnera din iPad till Apple. Om du befinner dig i Asien och Stillahavsområdet levereras ett inbyteskit till dig eller finns tillgängligt på en angiven plats.

Kunder i Asien och Stillahavsområdet följer bara stegen i avsnitten Innan du returnerar din iPad och Returnera din iPad.

Innan du returnerar din iPad

1. Säkerhetskopiera din iPad.

2. Du måste ta bort din iPad från din Apple-ID‑enhetslista innan du skickar den.

3. Om du vill skydda dina data raderar du din iPad.

4. Byt SIM-kortet från din gamla iPad till din nya iPad om den använder ett sådant.

5. Ta bort alla skärmskydd och fodral. Dessa artiklar kommer att återvinnas om de finns i lådan och kan inte skickas tillbaka till dig.

Packa din iPad

Viktigt! Du måste göra ett separat inbyte för varje produkt som du vill byta in och packa ned varje inbytesprodukt i en separat låda. Det finns mer information om hur du byter in eller återvinner din Apple-produkt online.

Om du befinner dig i Asien och Stillahavsområdet går du vidare till avsnittet Returnera din iPad till Apple för ditt land eller din region.

1. Ta bort kartonginlägget från lådan. Vik ut alla flikar för att lossa plastfickan som är fäst vid kartonginlägget.

2. Centrera enheten inuti plastfickan med framsidan nedåt.

ipad-tradein-step2-v1
  3. Vik tillbaka sidoflikarna för att dra åt plastfickan runt enheten.

ipad-tradein-step3-v1
  4. Vik tillbaka ändflikarna så att inlägget passar i lådan.

ipad-tradein-step4-v1
  5. Lägg det vikta inlägget i lådan. (Lägg inte med andra artiklar eller tillbehör, inklusive ditt SIM-kort. Om du lägger med andra artiklar i lådan har vi ingen möjlighet att skicka tillbaka dem till dig.)

ipad-tradein-step5-v1
  6. Stäng fraktlådan.

ipad-tradein-step6-v1
  7. Försegla lådan med tejp och skicka lådan till Apple.* Om det finns ett batteriklistermärke på utsidan av lådan måste du se till att batteriklistermärket syns.

ipad-tradein-step7-v2
  8. Täck hela originalfraktetiketten på lådan med den medföljande returfraktetiketten.

*Apple ansvarar inte för eventuell skada vid frakt.

Returnera din iPad till Apple

Välj ditt land eller din region:

USA och Kanada

Australien

Kina, fastlandet

Hongkong

Japan

Korea

Taiwan

Vietnam

USA och Kanada

1. Leta upp budfirmans namn på returfraktetiketten.

2. Besök budfirmans hemsida för att hitta en avlämningsplats.

-FedEx

-UPS

3. Se till att du får ett kvitto av budet.

4. Hitta en länk för att kontrollera din inbytesstatus i mejlet för leveransen av din nya enhet.

Australien

1. Välj en schemalagd hämtning eller avlämning på angivna platser. Om du väljer hämtning kommer ett inbyteskit att levereras till dig före hämtning av budfirman. Vid avlämning kommer inbyteskitet att finnas på avlämningsplatsen.

2. Se till att du får ett kvitto av budet.

3. Hitta en länk för att kontrollera din inbytesstatus i mejlet för leveransen av din nya enhet.

Kina, fastlandet

Budfirman kommer att ta med ett inbyteskit för att hämta din iPad.

1. Se till att du får ett kvitto av budet.

2. Hitta en länk för att kontrollera din inbytesstatus i mejlet för leveransen av din nya enhet.

Hongkong

1. Välj en schemalagd hämtning eller avlämning på angivna platser. Om du väljer hämtning kommer budfirman att ta med ett inbyteskit för att hämta din iPad. Vid avlämning kommer inbyteskitet att finnas på avlämningsplatsen.

2. Se till att du får ett kvitto av budet.

3. Hitta en länk för att kontrollera din inbytesstatus i mejlet för leveransen av din nya enhet.

Japan

Budfirman kommer att ta med ett inbyteskit för att hämta din iPad.

1. Se till att du får ett kvitto av budet.

2. Hitta en länk för att kontrollera din inbytesstatus i mejlet för leveransen av din nya enhet.

Korea

Ett inbyteskit levereras till dig för avlämning.

1. Lämna enheten på en angiven plats.

2. Se till att du får ett kvitto av budet.

3. Hitta en länk för att kontrollera din inbytesstatus i mejlet för leveransen av din nya enhet.

Taiwan

Budfirman kommer att ta med ett inbyteskit för att hämta din iPad.

1. Se till att du får ett kvitto av budet.

2. Hitta en länk för att kontrollera din inbytesstatus i mejlet för leveransen av din nya enhet.

Vietnam

1. Välj en planerad hämtning eller avlämning på angivna platser. Om du väljer hämtning kommer budfirman att ta med ett inbyteskit för att hämta din iPad. Vid avlämning kommer inbyteskitet att finnas på avlämningsplatsen.

2. Se till att du får ett kvitto av budet.

3. Hitta en länk för att kontrollera din inbytesstatus i mejlet för leveransen av din nya enhet.

© 2023 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls. Apple, Apples logotyp, iPad och iTunes är varumärken som tillhör Apple Inc. och är registrerade i USA och i andra länder och regioner. AppleCare är ett servicemärke som tillhör Apple Inc. och är registrerat i USA och andra länder och regioner. Namn på andra produkter och företag som nämns häri kan vara varumärken som tillhör respektive företag.