Använda Radeon Pro W5500X MPX-modulen med din Mac Pro (2019)

Läs om vilka bildskärmskonfigurationer du kan använda med en MPX-modul på en Mac Pro (2019).

Radeon Pro W5500X MPX-modulen innehåller en AMD Radeon Pro W5500X-grafikprocessor (GPU) med 8 GB GDDR5-minne med två HDMI 2.0-portar. När du använder Radeon Pro W5500X MPX-modulen med din Mac Pro kan du även ansluta ytterligare bildskärmar med Thunderbolt 3-portarna som finns på ovansidan* och baksidan av din Mac Pro.

Om du använder Boot Camp och redan har konfigurerat Windows, ska du installera AMD-drivrutinerna innan du installerar Radeon Pro W5500X MPX-modulen.

Ansluta bildskärmar till en Radeon Pro W5500X MPX-modul

Om du installerar en enda Radeon Pro W5500X MPX-modul kan du ansluta upp till två 4K-bildskärmar med en upplösning upp till 3840 x 2160 vid 60 Hz till HDMI-portarna på din MPX-modul.

Du kan också ansluta upp till två ytterligare bildskärmar till Thunderbolt 3-portarna på din Mac Pro i dessa konfigurationer:

• En Apple Pro Display XDR med en upplösning på 6016 x 3384 vid 60 Hz.

• En 5K-bildskärm med en upplösning upp till 5120 x 2880 vid 60 Hz.

• Två 4K-bildskärmar med en upplösning upp till 3840 x 2160 vid 60 Hz.

Ansluta bildskärmar till två Radeon Pro W5500X MPX-moduler

Om du installerar två Radeon Pro W5500X MPX-moduler kan du ansluta upp till fyra 4K-bildskärmar med en upplösning upp till 3840 x 2160 vid 60 Hz till HDMI-portarna på dina MPX-moduler.

Du kan också ansluta upp till fyra ytterligare bildskärmar till Thunderbolt 3-portarna på din Mac Pro i dessa konfigurationer:

• Två Apple Pro Display XDR med upplösningar på 6016 x 3384 vid 60 Hz anslutna till Thunderbolt 3-portarna upptill* och på baksidan av din Mac Pro.

• Två 5K-bildskärmar med en upplösning upp till 5120 x 2880 vid 60 Hz.

• Fyra 4K-bildskärmar med en upplösning upp till 3840 x 2160 vid 60 Hz.

Använda Radeon Pro W5500X MPX-modulen med Microsoft Windows

Om du använder Boot Camp och det redan är konfigurerat på din Mac installerar du AMD-drivrutinerna innan du installerar Radeon Pro W5500X MPX-modulen:

1. Starta Mac-datorn i Windows.

2. Gå till AMD-webbplatsen och klicka på Downloads & Support (Hämtningar och support) och klicka sedan på Drivers (Drivrutiner).

3. Välj din produkt från listan, inte från menyn. Välj först Graphics och välj Mac Graphics i nästa kolumn och sedan Apple Boot Camp i nästa kolumn.

4. Klicka på Submit för att visa listan över tillgängliga drivrutiner.

5. Hitta drivrutinsversionen som stöder din Mac-modell och klicka sedan på Download.

6. Extrahera den hämtade ZIP-filen och kör sedan installationsprogrammet i den uppackade mappen för att installera drivrutinerna.

7. Stäng ner din Mac och installera sedan Radeon Pro W5500X MPX-modulen.

Om du inte har installerat AMD-drivrutinerna och din bildskärm visar en svart skärm ansluter du bildskärmen via HDMI och följer sedan stegen ovan. När du har installerat AMD-drivrutinerna kan du ansluta din bildskärm via Thunderbolt 3.

Läs mer

* På rackmonterade modeller är de här portarna på framsidan istället för ovansidan.