Om lagringsmodulen Promise Pegasus R4i MPX RAID för Mac Pro (2019)

Läs om att installera och använda Pegasus R4i med din Mac Pro (2019).

Pegasus R4i, byggd för Mac Pro (2019), är en RAID MPX-modul med plug and play-teknik och fyra utbytbara SATA HDD-enheter med 7 200 varv/minut och 8 TB, som ger 32 TB råkapacitet för lagring. Pegasus R4i är förformaterad och förkonfigurerad i HW RAID 5. Även macOS Catalina har inbyggt stöd så du kan komma igång med att använda volymen direkt efter installation.

För bästa prestanda rekommenderar Apple att du installerar Pegasus R4i-modulen i fack 1–2 på din Mac Pro. Du kan behöva flytta en befintlig MPX-modul från fack 1–2 till fack 3–4 på din Mac Pro. Det finns även installationsanvisningar i snabbstartsguiden i Pegasus R4i-paketet och på Promise-webbplatsen.

När du har installerat modulen och startat om din Mac Pro visas Pegasus R4i som en volym. Om du vill hantera Pegasus R4i ska du installera programmet Pegasus Utility. Installeraren ligger på Pegasus-volymen. Om du vill ha hjälp med att använda Pegasus Utility för att hantera din RAID-volym kan du besöka Promise-webbplatsen.

Som ett sista steg kan du stänga av Power Nap på din Mac Pro: i Finder väljer du Systeminställningar > Strömsparare och avmarkerar sedan Aktivera Power Nap.

Innan du skickar ska du alltid ta bort Pegasus R4i Storage-modulen från din Mac Pro för att undvika att skada datorn.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.