Föräldrakontroll för Apple TV+ på webben

Om ett barn tittar på Apple TV+ på webben kan du begränsa vilka tv-program och filmer barnet kan se genom att ställa in föräldrakontroller.

När du loggar in på tv.apple.com/se för första gången kan du bli ombedd att lägga till eller verifiera ett kredit- eller betalkort.

Ställa in gränser för innehåll när barn tittar på Apple TV+ på webben

1. Gå till tv.apple.com/se och logga in med kontot som du vill begränsa.

2. Tryck eller klicka på kontosymbolen i det övre högra hörnet och tryck eller klicka sedan på Inställningar.

3. Rulla till avsnittet Föräldrakontroll och tryck eller klicka på reglaget för att aktivera Innehållsbegränsningar.

4. Du kommer att bli ombedd att skapa en fyrsiffrig lösenkod. Ange en e-postadress för återställning ifall du skulle glömma av lösenkoden.

5. Under TV-program och filmer väljer du den åldersgräns som du vill ha.

När du loggar in igen kommer Apple TV+ ihåg dina inställningar för föräldrakontroll i alla webbläsare. Innehållsbegränsningar som har ställts in via föräldrakontrollerna på tv.apple.com/se gäller inte för Apple TV+ i Apple TV-appen på iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, Mac, smarta tv-apparater eller andra strömningsenheter.

Ställa in begränsningar för Apple TV+ på enheter