Föräldrakontroll för Apple TV+ på webben

Om ett barn tittar på Apple TV+ på webben kan du begränsa vilka TV-program och filmer barnet kan se genom att ställa in föräldrakontroller.

När du loggar in på tv.apple.com/se för första gången kanske du blir uppmanad att verifiera ett kreditkort för att se till att kontoinnehavaren har godkänt visning på webben. Du kan därefter ställa in begränsningar för innehåll utifrån åldersgränser.

1. Gå till tv.apple.com/se och logga in med kontot du vill begränsa.
  2. Håll muspekaren över kontosymbolen längst upp till höger och klicka sedan på Kontoinställningar.
  3. Leta upp avsnittet Föräldrakontroll och klicka på menyn för att ställa in åldersgränser för TV-program eller filmer.
  4. Skapa en fyrsiffrig lösenkod.
  5. Ange en e-postadress för återställning ifall du skulle glömma av lösenkoden.
  6. Tryck på reglaget för att slå på Innehållsbegränsningar. Välj sedan åldersgränsen som du föredrar under TV-program och filmer.

När du loggar in på tv.apple.com/se på webben nästa gång kommer Apple TV+ att komma ihåg dina inställningar för föräldrakontroll över alla webbläsare. Innehållsbegränsningar som ställts in via föräldrakontrollerna på tv.apple.com/se gäller inte för Apple TV+ i Apple TV-appen på iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, Mac, smart-TV-apparater eller andra strömningsenheter.