Skaffa Apple TV+

Prenumerera på Apple TV+ och titta på Apple Originals-tv-program och -filmer på dina kompatibla enheter med Apple TV-appen. Nytt originalinnehåll läggs till varje månad.

När du prenumererar på Apple TV+ kan du strömma annonsfria Apple Originals-produkter på begäran.1 Läs mer om prissättningen av Apple TV+.

Så här gör du för att skaffa Apple TV+

1. Se till att du har en Apple-enhet, smart-tv, streaming-enhet eller AirPlay-aktiverad tv som är kompatibel med Apple TV-appen. Uppdatera till den senaste versionen av iOS eller iPadOSmacOS eller tvOS om du använder en Apple-enhet.
  2. Öppna Apple TV-appen på din kompatibla enhet. Om du använder en berättigad Apple-enhet kan du få ett meddelande om att kunna ta del av Apple TV+-kampanjen.
  3. Gå till Titta nu, rulla ned till kanalsektionen och välj sedan Apple TV+.
  4. Tryck eller klicka på erbjudandet (en provperiod per person eller familj).2
  5. Logga in med det Apple-ID och lösenord som du använder vid köp. Om du inte har ett Apple-ID kan du välja Skapa nytt Apple-ID och följa stegen för att skapa ett.3
  6. Bekräfta din faktureringsinformation om du blir tillfrågad och lägg till en giltig betalningsmetod. Välj sedan Bekräfta. Godkänn användarvillkoren om du uppmanas göra det.

Läs om hur du kan få hjälp med att hitta ditt Apple-ID om du har glömt det.

Dela Apple TV+ med din familj

Om du går med i Apple TV+ eller startar en provperiod och använder Familjedelning kan du och upp till 5 andra familjemedlemmar få tillgång till Apple TV+.

1. Tillgång till Apple TV-appen och Apple TV+ kan variera beroende på land eller region. Se vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.
  2. Du har nu möjlighet att få Apple TV+ utan kostnad i ett år när du köper en ny iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV eller Mac-dator. Läs mer om det här erbjudandet och hur du löser in det.
  3. Om en verifieringskod efterfrågas kan du använda tvåfaktorsautentisering på ditt Apple-ID. Läs mer om tvåfaktorsautentisering och vad du kan göra om du fortfarande inte kan logga in.