Skaffa Apple TV+

Prenumerera på Apple TV+ och titta på tv-program och filmer från Apple Originals på dina kompatibla enheter med Apple TV-appen.

När du prenumererar på Apple TV+ kan du streama annonsfria Apple Originals-produkter på begäran.1 Läs mer om priser för Apple TV+.

Prenumerera på Apple TV+

Så här gör du för att skaffa Apple TV+

1. Du måste ha en Apple-enhet, smart-tv eller strömningsenhet som är kompatibel med Apple TV-appen. Uppdatera till den senaste versionen av iOS eller iPadOSmacOS eller tvOS om du använder en Apple-enhet.
  2. Öppna Apple TV-appen på din kompatibla enhet. Om du använder en berättigad Apple-enhet visas kanske ett meddelande om att lösa in Apple TV+-kampanjenLäs om vad du ska göra om du inte kan lösa in kampanjen.
  3. Tryck eller klicka på fliken Apple TV+.
  4. Tryck eller klicka på erbjudandet (en provperiod per person eller familj).
  5. Logga in med det Apple-ID och det lösenord som du använder vid köp.2 Om du inte har ett Apple-ID kan du välja Skapa nytt Apple-ID och följa stegen för att skapa ett. Läs om hur du hittar ditt Apple-ID om du har glömt det.
  6. Bekräfta din faktureringsinformation om du blir tillfrågad och lägg till en giltig betalningsmetod. Välj sedan Bekräfta. Godkänn användarvillkoren om du uppmanas göra det.

Du kan också prenumerera på Apple TV+ påtv.apple.com.

Dela Apple TV+ med din familj

Om du går med i Apple TV+ eller startar en provperiod och använder Familjedelning kan du och upp till 5 andra familjemedlemmar få tillgång till Apple TV+.

1. Tillgång till Apple TV-appen och Apple TV+ kan variera beroende på land eller region. Läs om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.
  2. Om en verifieringskod efterfrågas kan du använda tvåfaktorsautentisering på ditt Apple-ID. Läs mer om tvåfaktorsautentisering och vad du kan göra om du fortfarande inte kan logga in.