Om säkerhetsinnehållet i iOS 13.1 och iPadOS 13.1.

I det här dokumentet beskrivs säkerhetsinnehållet i iOS 13.1 och iPadOS 13.1.

Om säkerhetsuppdateringar från Apple

Apple skyddar sina kunder genom att aldrig avslöja, diskutera eller bekräfta säkerhetsproblem innan en fullständig utredning har genomförts och alla nödvändiga programkorrigeringar eller utgåvor är tillgängliga. De senaste uppdateringarna visas på sidan Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Apples säkerhetsdokument hänvisar till sårbarheter (när det är möjligt) med hjälp av CVE-ID.

Mer information om säkerhet finns på sidan om Apples produktsäkerhet.

iOS 13.1 och iPadOS 13.1

Släpptes 24 september 2019

VoiceOver

Tillgänglig för: iPhone 6s och senare, iPad Air 2 och senare, iPad mini 4 och senare samt iPod touch 7:e generationen

Effekt: En person med fysisk åtkomst till en iOS-enhet kan komma åt bilder från låsskärmen

Beskrivning: Problemet åtgärdades genom att begränsa tillgängliga alternativ på en låst enhet.

CVE-2019-8775: videosdebarraquito

Ytterligare tack

Hitta min iPhone

Vi vill tacka en anonym forskare för hjälpen.

Anteckningar

Vi vill tacka en anonym forskare för hjälpen.

Telefoni

Vi vill tacka Yiğit Can YILMAZ (@yilmazcanyigit) för hjälpen.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.