Slå på eller av Privat surfning på iPad

När du använder Privat surfning kan du besöka webbplatser utan att en sökhistorik skapas i Safari.

Privat surfning skyddar privat information och blockerar vissa webbplatser från att spåra ditt sökbeteende. Safari kommer inte ihåg vilka sidor du har besökt, sökhistorik eller Autofyll-informationen.

Slå på privat surfning

1. Öppna Safari på din iPad.
  2. Tryck på knappen för ny sida
  3. Tryck på Privat och sedan på Klar.

När Privat surfning är aktiverat visas Safari med svart eller mörk färg istället för vitt eller grått.

Stänga av Privat surfning

1. Öppna Safari på din iPad.
  2. Tryck på knappen för ny sida
  3. Tryck på Privat och sedan på Klar.