Vad är Logga in med Apple?

Logga in med Apple är ett snabbt, enkelt och privatare sätt att logga in i appar och på webbplatser från tredje part med det Apple-ID du redan har.

Om Logga in med Apple

När du ser en knapp för Logga in med Apple i en app eller på en webbplats som deltar betyder det att du kan skapa ett konto med ditt Apple-ID. Du behöver inte använda ett sociala mediekonto, fylla i formulär eller välja ännu ett nytt lösenord.

Logga in med Apple är skapat från grunden för att respektera din integritet och låta dig hålla kontroll över dina personuppgifter. Det fungerar på iOS, macOS, tvOS, watchOS och i alla webbläsare.

Integritet och säkerhet

• Första gången du loggar in kan appar och webbplatser bara be om ditt namn och din e-postadress för att skapa ett konto åt dig.
  • Du kan använda Göm min e-postadress – Apples reläservice för privata e-postadresser – för att skapa och dela en unik, slumpmässig e-postadress som vidarebefordras till din privata e-postadress. Då kan du få användbara meddelanden från appen utan att dela din privata e-postadress. Läs mer om hur Göm min e-postadress fungerar.
  • Logga in med Apple spårar eller profilerar dig inte när du använder dina favoritappar och -webbplatser. Apple behåller bara den information som krävs för att se till att du kan logga in och hantera ditt konto.
  • Logga in med Apple har inbyggd säkerhet i form av tvåfaktorsautentisering. Om du använder en Apple-enhet kan du när som helst logga in och autentisera dig på nytt med Face ID eller Touch ID.

Använda Logga in med Apple

Om du vill använda Logga in med Apple trycker du på knappen Logga in med Apple i en app eller på en webbplats som deltar, granskar din information och loggar in snabbt och säkert med Face ID, Touch ID eller din enhets lösenkod.

Läs om hur du använder Logga in med Apple på din iPhone, iPad, iPod touch eller i en webbläsare.

Du behöver vara inloggad med ditt Apple-ID i Systeminställningar > Apple-ID på din Mac eller Inställningar> [ditt namn] på din iPhone, iPad eller iPod touch. Tvåfaktorsautentisering måste även vara aktiverat. Läs mer.

Läs mer

• Om det inte finns någon knapp för Logga in med Apple betyder det att appen eller webbplatsen inte har stöd för Logga in med Apple ännu.
  • Logga in med Apple är inte tillgängligt för barn under 13. Åldersgränsen kan variera beroende på land eller region.
  • Läs om hur du granskar apparna som du använder med Logga in med Apple.
  • Läs om vad du kan göra om du behöver hjälp med att logga in eller uppdatera ditt Apple-ID, eller ändra din kontoinformation.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.