Hantera dina appar med Logga in med Apple

När du använder Logga in med Apple kan du använda ditt Apple-ID för att logga in på andra deltagande företags appar och webbplatser. Läs om hur du visar och hanterar de appar där du använder Logga in med Apple.

Visa de appar där du använder Logga in med Apple

Visa en lista över de appar där du använder Logga in med Apple och hantera inställningarna för var och en av dem genom att gå till Apple-ID-inställningarna på din enhet eller logga in på din kontosida för Apple-ID. Läs mer om Logga in med Apple.

På iPhone, iPad, iPod touch och Apple Watch

1. Öppna appen Inställningar och tryck sedan på ditt namn.

2. Tryck på Inloggning och säkerhet.

iPhone-skärm som visar stegen för att se apparna du använder med Logga in med Apple
  3. Tryck på Logga in med Apple.

På din Mac

1. Välj Apple-menyn  > Systeminställningar.

2. Klicka på ditt namn och välj sedan Inloggning och säkerhet.

3. Klicka på Logga in med Apple.

På webben

1. Logga in på appleid.apple.com.

2. Gå till Inloggning och säkerhet.

3. Välj Logga in med Apple.

Ställ in dina inställningar för Logga in med Apple

I kontoinställningarna för ditt Apple-ID ser du en lista över appar där du använder Logga in med Apple. Välj vilken som helst app i listan för att visa informationen som du ursprungligen delade med en app. Du kan även visa en länk till appens integritetspolicy eller villkor.

Om du valde att dölja din e-postadress från en app kan du inaktivera att e-post vidarebefordras till din privata e-postadress för att förhindra att e-postmeddelanden från en viss utvecklare visas i din privata inkorg. Du kan också ändra din adress för vidarebefordran till en valfri e-postadress som du har sparat på ditt Apple-ID-konto eller välja att sluta använda Logga in med Apple i en app eller på en webbplats.

Om du använder ett hanterat Apple-ID i skolan eller på jobbet kontaktar du systemadministratören så att hen kan hantera apparna som du använder med Logga in med Apple på arbete och skola.

Inaktivera vidarebefordran av e-post

1. På din iPhone går du till Inställningar och trycker sedan på ditt namn.

2. Tryck på Inloggning och säkerhet och tryck sedan på Logga in med Apple.

3. Välj appen eller utvecklaren och tryck sedan på Hantera inställningar.

iPhone-skärm som visar hur du inaktiverar vidarebefordran av e-post
  4. Välj en app eller utvecklare igen och tryck sedan för att inaktivera vidarebefordran.

iPhone-skärm som visar inställningen för vidarebefordran av e-post

Ändra din adress för vidarebefordran

1. På din iPhone går du till Inställningar och trycker sedan på ditt namn.

2. Tryck på Logga in med Apple.

3. Välj appen eller utvecklaren och tryck sedan på Hantera inställningar.

4. Tryck på Vidarebefordra till och välj sedan den e-postadress som du vill använda.

När du väljer en e-postadress gäller denna för e-postmeddelanden från alla appar och utvecklare där Göm min e-postadress används.

Sluta använda Logga in med Apple med en app

1. På din iPhone går du till Inställningar och trycker sedan på ditt namn.

2. Tryck på Inloggning och säkerhet och tryck sedan på Logga in med Apple.

3. Välj appen eller utvecklaren och tryck sedan på Sluta använda Apple-ID.

iPhone-skärm som visar hur du slutar använda Apple-ID

Det här händer om du slutar använda Logga in med Apple med en app

När du slutar att använda ditt Apple-ID för en app loggas du ut ur appen på din enhet. Nästa gång du besöker appen eller dess tillhörande webbplats kan du antingen välja att använda Logga in med Apple för att logga in igen, eller skapa ett nytt konto.

Om du väljer att använda Logga in med Apple igen loggas du in på samma konto som du använde tidigare. I vissa appar kan det vara möjligt att skapa ett nytt lösenkod för ditt befintliga konto så att du kan logga in igen utan att använda ditt Apple-ID.

Om du raderar ditt konto i en app där du använder Logga in med Apple kan du få ett e-postmeddelande från Apple om att appen har återkallat ditt konto för Logga in med Apple. Om du vill skapa ett nytt konto med den appen måste du dela ditt namn och din e-postadress med appen igen eller skapa ett nytt konto med hjälp av Logga in med Apple.

Om du slutar använda Logga in med Apple med en utvecklare av flera appar

Vissa utvecklare kan använda Logga in med Apple för att ge dig ett konto för flera appar. Om så är fallet och du stänger av vidarebefordran av e-post eller slutar att använda ditt Apple-ID för en app gäller detta för alla appar från den utvecklaren.