Om du inte kan skicka eller ta emot meddelanden på din Mac

Läs om vad du kan göra om du inte kan skicka eller ta emot meddelanden, eller om du får en notis när du skickar meddelanden med Meddelanden på din Mac.

Försök först med det här

Försök skicka ett meddelande på nytt efter att du har utfört varje steg.

Om du ser Den här användaren är inte registrerad för iMessage

Om du försöker skicka ett meddelande och ser en notis om att personen inte är registrerad för iMessage, kommer meddelandet försöka skickas som SMS/MMS. Kontrollera att SMS-koppling är installerat och att din iPhone är påslagen.

Om din e-postadress visas istället för ditt telefonnummer

Om du kan skicka meddelanden men dina kontakter ser din e-postadress istället för ditt telefonnummer kontrollerar du att du är inloggad i iMessage med samma Apple-ID på samtliga dina enheter. Läs om hur du lägger till telefonnummer till Meddelanden på din Mac.