Om dina AirPods inte laddas

Läs vad du kan göra om du inte kan ladda dina AirPods.

Kontrollera anslutningarna

Om du använder AirPods eller AirPods Pro ser du till att Lightning-till-USB-kabeln sitter ordentligt i laddningsetuiet och USB-strömadaptern. Se sedan till att strömadaptern sitter ordentligt i eluttaget.

Om du använder en Qi-kompatibel laddare med dina AirPods eller AirPods Pro ser du till att kabeln sitter ordentligt i laddaren och att den andra änden sitter ordentligt i eluttaget.

Om du använder en AirPods Max ser du till att USB-C till Lightning-kabeln sitter ordentligt i USB-strömadaptern. Se sedan till att strömadaptern sitter ordentligt i eluttaget.

Ladda dina AirPods

Om du använder AirPods eller AirPods Pro lägger du dina AirPods i laddningsetuiet och stänger locket. Ladda dina AirPods och laddningsetuiet i minst 15 minuter med kabeln som medföljde AirPods.

Om du använder AirPods Max laddar du dem i minst 5 minuter med kabeln som medföljde. När du inte använder dina AirPods Max lägger du dem i Smart Case för att försätta dem i ett ultralågt strömläge för att spara batteriladdning.

Om du har det trådlösa laddningsetuiet för dina AirPods eller AirPods Pro och använder en Qi-kompatibel laddare placerar du etuiet med statuslampan uppåt. Statuslampan bör slås på i flera sekunder, och sedan stängs lampan av medan fodralet fortsätter ladda. Om ljuset inte slås på placerar du om fodralet. Om fodralet fortfarande inte laddar prövar du ladda med kabeln som medföljde fodralet.

AirPods och laddningsetui

Kontrollera laddningsstatusen

Om du använder AirPods eller AirPods Pro öppnar du locket till etuiet med dina AirPods inuti och håller etuiet nära din iOS-enhet. Om du använder AirPods Max öppnar du locket till Smart Case och håller ditt etui nära din iOS-enhet. En laddningssymbol bredvid batterisymbolen bör visas under dina AirPods.

Om du fortfarande inte kan ladda dina AirPods kontaktar du Apple-supporten.

Laddningsstatus på AirPods Max