Om dina AirPods inte laddas

Läs vad du kan göra om du inte kan ladda dina AirPods.

Kontrollera anslutningarna

Se till att Lightning till USB-kabeln sitter ordentligt i både laddningsfodralet och i USB-strömadaptern. Se sedan till att strömadaptern sitter ordentligt i eluttaget.

Om du använder en Qi-kompatibel laddare ser du till att kabeln sitter ordentligt i laddaren och att den andra änden sitter ordentligt i eluttaget.

Ladda dina AirPods

Stoppa AirPods i laddningsfodralet och stäng locket. Ladda dina AirPods och laddningsfodral i minst 15 minuter med kabeln som medföljde AirPods.

Om du har det trådlösa laddningsfodralet och använder en Qi-kompatibel laddare placerar du fodralet med statuslampan uppåt. Statuslampan bör slås på i flera sekunder, och sedan stängs lampan av medan fodralet fortsätter ladda. Om ljuset inte slås på placerar du om fodralet. Om fodralet fortfarande inte laddar prövar du ladda med kabeln som medföljde fodralet.

Kontrollera laddningsstatusen

Öppna locket, låt dina AirPods sitta kvar och håll fodralet nära iOS-enheten. En laddningssymbol  bredvid batterisymbolen bör visas under dina AirPods.

Om det ändå inte går att ansluta dina AirPods kontaktar du Apple-supporten.