Nå och visa iCloud-bilder på din iPhone, iPad eller iPod touch

Med iCloud-bilder kan du bläddra och söka i alla bilder och videor från alla enheter som du har och dela med dina vänner.

Alla dina bilder på alla dina enheter

iCloud-bilder fungerar sömlöst tillsammans med programmet Bilder för att ge säker lagring av bilder och videor i iCloud och för att se till att de hålls uppdaterade på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac-dator och Apple TV samt på iCloud.com. Låt oss säga att du till exempel har en iPhone, en iPad och en Mac. Du kan ta en bild med din iPhone och se samma bild på dina andra enheter och på iCloud.com.

Aktivera iCloud-bilder

1. Gå till Inställningar > [ditt namn] > iCloud.
  2. Tryck på Bilder.
  3. Tryck för att slå på iCloud-bilder om det inte är aktiverat.

Om du inte kan slå på iCloud-bilder kan du behöva göra ändringar i din lagringsplan.

iPhone med iCloud-bilder aktiverat

Så här kommer du åt iCloud-bilder

1. Öppna appen Bilder.
  2. Tryck på fliken Bilder  för att se dina bilder.
  3. Tryck på fliken Album  för att se Mina album, Delade album, Personer och platser, Medietyper och Andra album. Du kan även lära dig mer om innehåll som du delar med andra.

Visa dina nyligen raderade bilder:

1. Öppna appen Bilder.
  2. Tryck på fliken Album .
  3. Bläddra ned till Andra album och tryck på Senast raderade.

Raderade bilder och videor hamnar i albumet Senast raderade på din enhet och förblir där i 30 dagar. Sedan tas objekten bort permanent från alla dina enheter som iCloud-bilder har aktiverats för.

iPhone som visar iCloud-lagring

Kontrollera din iCloud-lagringsplan

Det är lätt att se hur mycket lagringsutrymme dina iCloud-bilder använder:

1. Gå till Inställningar > [ditt namn].
  2. Tryck på iCloud > Hantera lagring.
  3. Tryck på Ändra lagringsplan för att göra ändringar.

Du kan även se hur iCloud-bilder använder din iCloud-lagring.