Nå och visa iCloud-bilder på din iPhone, iPad eller iPod touch

Med iCloud-bilder kan du bläddra och söka i alla bilder och videor från alla enheter som du har och dela med dina vänner.

iCloud-bilder håller allt uppdaterat

iCloud-bilder fungerar sömlöst tillsammans med programmet Bilder för att ge säker lagring av bilder och videor i iCloud och för att se till att de hålls uppdaterade på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac-dator och Apple TV samt på iCloud.com. Låt oss säga att du till exempel har en iPhone, en iPad och en Mac. Du tar en bild på ditt syskonbarn med din iPhone, och när du aktiverar iCloud-bilder på alla dina enheter ser du samma bild i appen Bilder på din iPad och Mac-dator.

Om du använder en Mac eller pc kan du använda iCloud.com för att komma åt dina bilder och videor.

Kontrollera om iCloud-bilder är aktiverat

Är du inte säker på att du har ställt in iCloud-bilder på din iPhone, iPad eller iPod touch? Så här kontrollerar du det:

1. Gå till Inställningar > [ditt namn] > iCloud.
  2. Tryck på Bilder.
  3. Tryck för att slå på iCloud-bilder om det inte är aktiverat.

Om du inte kan slå på iCloud-bilder kan du behöva göra ändringar i din lagringsplan.

iPhone med iCloud-bilder aktiverat

Så här kommer du åt iCloud-bilder

1. Öppna appen Bilder.
  2. Tryck på fliken Bilder  för att se dina bilder.
  3. Tryck på fliken Album  för att se Mina album, Delade album, Personer och platser, Medietyper och Andra album. Du kan även lära dig mer om innehåll som du delar med andra.

iPhone som visar iCloud-lagring

Kontrollera lagringsutrymmet i iCloud

Det är enkelt att kontrollera lagringsutrymmet för iCloud-bilder:

1. På din iPhone, iPad eller iPod touch går du till Inställningar > [ditt namn].
  2. Tryck på iCloud > Hantera lagring.
  3. Tryck på Ändra lagringsplan för att göra ändringar.

Du kan även se hur iCloud-bilder använder din iCloud-lagring.