Så här delar du ditt wifi-lösenord från din iPhone, iPad eller iPod touch

Läs om hur du delar ditt lösenord till ett wifi-nätverk med vänner och familj.

Innan du börjar

• Aktivera wifi och Bluetooth på båda enheterna. Om någon enhet har Internetdelning aktiverat stänger du av det.
  • Kontrollera att ditt Apple-ID är tillagt i den andra personens Kontakter-app.
  • Håll den andra personens enhet i närheten så att den är inom räckvidden för Bluetooth och wifi.
  • Kontrollera att båda enheterna har den senaste versionen av iOS eller iPadOS, eller macOS High Sierra eller senare.

Så här delar du ditt wifi-lösenord

1. Se till att din enhet (den du delar lösenordet från) är olåst och ansluten till wifi-nätverket.
  2. Välj wifi-nätverket på den andra personens enhet som du vill ansluta till.
  3. Tryck på Dela lösenord på din enhet. Tryck sedan på Klar.