Vad finns i Övrigt i din iCloud-lagring

Läs mer om kategorin Övrigt i iCloud-lagring på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Du kan använda iCloud för att lagra de saker du gillar mest och hålla dem uppdaterade på alla enheter där du är inloggad med ditt Apple-ID. Du får 5 GB gratis iCloud-lagring och kan köpa mer eller frigöra utrymme när som helst.

Se vad du lagrar i iCloud på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryck på Inställningar och sedan på ditt namn.
  2. Välj iCloud.
  3. Tryck på Hantera lagring.

Om du ser en kategori som heter Övrigt i iCloud-lagring kan du läsa här vad det betyder.

I en webbläsare kan du se vad du lagrar i iCloud på vilken enhet som helst

1. Gå tilliCloud.com.
  2. Logga in med det Apple-ID du använder till iCloud.
  3. Tryck på Kontoinställningar för att se lagringen.

Om du ser en kategori som heter Övrigt i iCloud-lagring kan du läsa här vad det betyder.

Om du ser en kategori som heter Övrigt i din iCloud-lagring

I din iCloud-lagring kan det finnas en kategori som heter Övrigt. Det här är en gruppering av kategorier eftersom en mindre skärm inte alltid har plats för samtliga kategorinamn. Mail och Meddelanden i iCloud kanske kombineras i Övrigt på din iPhone, iPad eller iPod touch, men visas med sina riktiga kategorinamn på din Mac.*

Övrigt kan innehålla olika kategorier. Det beror på vad du lagrar i iCloud och om du tillhör en familj som delar lagring. Vanligtvis visar dina två största lagringskategorier sina riktiga kategorinamn på din iPhone, iPad eller iPod touch och de resterande kategorierna grupperas till kategorin Övrigt.

* För att kontrollera din iCloud-lagring på din Mac, gå till Apple-menyn  > Systeminställningar. Klicka på Apple-ID och sedan iCloud. Om du använder macOS Mojave eller tidigare väljer du Apple-menyn  > Systeminställningar. Klicka på iCloud och sedan på Hantera. Du kan även se din iCloud-lagring på iCloud.com med det Apple-ID som används för iCloud. Tryck på Kontoinställningar för att se din iCloud-lagring och håll muspekaren över de olika färgerna för mer information.