Använda din betal-tv eller kabel-tv-leverantör med Apple TV

Titta på livekanaler och program on-demand och få tillgång till ytterligare funktioner på din Apple TV. Och om du skaffar en Apple TV direkt från din leverantör får du tillgång till innehåll direkt ur lådan med några enkla steg.

Logga in på en befintlig Apple TV med din betal-tv- eller kabel-tv-leverantör

Du kan logga in på din Apple TV för att få tillgång till innehåll genom din betal-tv- eller kabel-tv-leverantör. Du behöver bara gå till Inställningar > Konton > Tv-leverantör för att logga in. Med denna enkla inloggning kan du få tillgång till appar genom din leverantör så att du inte behöver logga in på varje kanals app.

Vissa leverantörer kan logga in dig automatiskt för att du ska få tillgång till deras innehåll om din Apple TV är ansluten till deras internettjänst.

Din leverantör kan även erbjuda en app i App Store med extrafunktioner som on-demand-tv och live-tv. Du kan uppmanas att installera appen när du loggar in eller så kan du behöva hämta den separat. Appen kan även finnas tillgänglig för din iPhone eller iPad.

Enkel inloggning kräver en Apple TV 4K eller Apple TV HD.

Ställa in en Apple TV från din betal-tv eller kabel-tv-leverantör

Om du får en Apple TV från din betal-tv- eller kabel-tv-leverantör kan din Apple TV automatiskt logga in till din leverantör direkt ur lådan. Det här behöver du för att komma igång:

1. Ställa in din Apple TV hemma.
  2. Under inställningen kan du behöva ansluta din Apple TV till din kabel-tv-leverantör för att logga in automatiskt. Kontakta leverantören för att få mer information. Om du inte har loggat in automatiskt uppmanas du att välja din leverantör och logga in på ditt konto. Då kan du komma åt ditt prenumerationsinnehåll på Apple TV.
  3. Logga in på Apple TV med ditt Apple-ID. Om det här är din första Apple-produkt eller om du inte har ett Apple-ID, går du till kontosidan för Apple-ID för att skapa ett. Om du har glömt ditt Apple-ID kan du läsa om vad du kan göra.

När du har ställt in din Apple TV hittar du leverantörens app på startskärmen. Du kan behöva hämta appen från App Store. Du kan även titta på innehåll från din leverantör i Apple TV-appen.

Tillgänglighet i butik och funktioner kan variera beroende på land eller region. Se vad du kan köpa från iTunes Store i ditt land eller din region.

Njut av Apple TV

Det finns ännu mer som du kan göra med Apple TV.

Hitta alla dina favoriter i Apple TV-appen

Titta på dina favoritprogram och -filmer, bläddra bland leverantörens innehåll, titta på en livematch och upptäck något nytt på samma plats.

Du behöver bara fråga så hjälper Siri

Med Siri blir det enkelt att titta på tv, hitta appar med mera. Fråga efter filmer, TV-serier eller appar och låt Siri hitta dem åt dig.

Hämta spel och appar

Använd App Store till att hitta appar som gör ditt vardagsrum till en träningsstudio, låter dig handla från soffan och ger dig matcherna som du vill ha.

Strömma till din tv

Använda AirPlay till att strömma videor, bilder, presentationer eller hela skärmen från din iOS-enhet eller Mac på din Apple TV.

Få hjälp

• Om du behöver hjälp med att logga in på din betal-tv- eller kabel-tv-leverantör eller med att använda deras app kontaktar du leverantören. Du kan kanske hitta deras kontaktinformation i App Store.
  • Om du vill ha hjälp med din Apple TV kan du besöka Apple-supporten.
  • Om din kabel-tv-leverantör även erbjuder internettjänsten kan du behöva ansluta till ditt hemnätverk för internet för att få tillgång till en del av ditt prenumerationsinnehåll. Ditt innehåll är kanske inte tillgängligt i andra nätverk.