Använda din betal-tv eller kabel-tv-leverantör med Apple TV

Titta på livekanaler och program on-demand och få tillgång till ytterligare funktioner på din Apple TV. Och om du skaffar en Apple TV direkt från din leverantör får du tillgång till innehåll direkt ur lådan med några enkla steg.

Logga in på en befintlig Apple TV med uppgifterna från din betal-tv- eller kabel-tv-leverantör

1. Se till att du har en Apple TV 4K eller Apple TV HD och den senaste versionen av tvOS.

2. Gå till Inställningar på din Apple TV.

3. Välj Användare och konton och sedan TV-leverantör.

4. Välj Logga in.

5. Ange namnet på din tv-leverantör eller välj det i listan. Du kan också rulla nedåt för att välja en tv-leverantör från ett annat land eller en annan region.

6. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt konto hos tv-leverantören* och välj sedan Fortsätt för att logga in.

Genom att logga in med uppgifterna från din tv-leverantör kan du komma åt appar via din leverantör, så att du slipper logga in på varje kanals app.

Om din Apple TV är ansluten till din tv-leverantörs internettjänst kan det hända att du loggas in automatiskt så att du får tillgång till innehållet.

Det kan också hända att din leverantör har en app i App Store med extrafunktioner som on-demand-tv och livesändningar. Du kan uppmanas att installera appen när du loggar in eller så kan du behöva hämta den separat. Appen kan även finnas tillgänglig för din iPhone eller iPad.

*Om du inte vet vad du har för e-postadress eller lösenord till ditt konto hos tv-leverantören kontaktar du leverantören.

Ställa in en Apple TV från din betal-tv eller kabel-tv-leverantör

Om du får en Apple TV från din betal-tv- eller kabel-tv-leverantör kan din Apple TV automatiskt logga in till din leverantör direkt ur lådan. Det här behöver du för att komma igång:

1. Ställ in din Apple TV hemma.

2. Under konfigurationen kan du behöva ansluta din Apple TV till kabel-tv-leverantörens internettjänst för att loggas in automatiskt. Kontakta leverantören för att få mer information. Om du inte har loggat in automatiskt uppmanas du att välja din leverantör och logga in på ditt konto. Då kan du komma åt ditt prenumerationsinnehåll på Apple TV.

3. Logga in på Apple TV med ditt Apple‑ID. Ta reda på hur du skapar ett nytt Apple‑ID eller läs om vad du ska göra om din Apple TV visar meddelandet Inget iTunes Store-konto.

När du har ställt in din Apple TV hittar du leverantörens app på startskärmen. Du kan behöva hämta appen från App Store. Du kan även titta på innehåll från din leverantör i Apple TV-appen.

Tillgänglighet i butik och funktioner kan variera beroende på land eller region. Se vad du kan köpa i ditt land eller i din region.

Ha glädje av din Apple TV

Det finns ännu mer som du kan göra med Apple TV.

tvos14-tv-app-icon

Hitta alla dina favoriter i Apple TV-appen

Titta på dina favoritprogram och -filmer, bläddra bland leverantörens innehåll, titta på en livematch och upptäck något nytt på samma plats.

ios14-siri-icon-formatted

Du behöver bara fråga så hjälper Siri till

Med Siri blir det enkelt att titta på tv, hitta appar med mera. Fråga efter filmer, tv-serier eller appar och låt Siri hitta dem åt dig.

tvos14-app-store-app-icon

Hämta spel och appar

Använd App Store för att hitta appar som förvandlar vardagsrummet till ett gym, ger dig möjlighet att handla från soffan och visar matcher du vill se.

tvos-airplay-icon-gray

Strömma till din tv

Använda AirPlay till att strömma videor, bilder, presentationer eller hela skärmen från din iOS-enhet eller Mac på din Apple TV.

Få hjälp

• Om du behöver hjälp med att logga in på din betal-tv- eller kabel-tv-leverantör eller med att använda deras app kontaktar du leverantören. Du kan kanske hitta deras kontaktinformation i App Store.

• Om du vill ha hjälp med din Apple TV kan du besöka Apple-supporten.

• Om din kabel-tv-leverantör även erbjuder internetanslutning kan du behöva ansluta till ditt hemnätverk för internet för att få tillgång till en del av ditt prenumerationsinnehåll. Ditt innehåll är kanske inte tillgängligt i andra nätverk.