Få hjälp med dubbla SIM-kort med två nano-SIM-kort

Läs om hur du löser problem som kan uppstå när du använder dubbla SIM-kort med två nano-SIM-kort och din iPhone XS Max eller iPhone XR i Kina, Hongkong eller Macao.

Kontrollera dina abonnemang

• Din iPhone måste låsas upp eller så måste båda mobilabonnemangen komma från samma operatör.
  • Båda abonnemangen måste vara konfigurerade och klara att användas.
  • Se till att du befinner dig i ett område som har täckning och kontrollera att det inte finns några serviceavbrott i ditt område.

iPhone XS Max och iPhone XR som är köpta i Kina, Hongkong och Macau kan använda två fysiska SIM-kort. Om du inte befinner dig i Kina, eller om du befinner dig i Hongkong eller Macao och har en iPhone XS, kan du få hjälp med dubbla SIM-kort med ett eSIM-kort.

Se till att du installerar båda nano-SIM-korten korrekt

Om du tror att varken SIM-kort eller SIM-kortfack fungerar följer du dessa steg:

1. Ta bort SIM-facket och inspektera SIM-korten efter tecken på skada eller rost.
  2. Ta bort dina SIM-kort ur SIM-facket och sätt sedan tillbaka SIM-korten igen som visas här.
  3. Se till att du stänger SIM-facket helt så att det inte är löst.
  4. Öppna Kontrollcenter och se till att båda operatörerna visas i statusfältet.
  5. Gå till Inställningar > Mobilnät och kontrollera att båda abonnemangen visas.
  6. Tryck på varje abonnemang och se efter så informationen stämmer.

I följande situationer bör du kontakta din operatör och be att få ett nytt nano-SIM-kort:

• Om ett SIM-kort inte fungerar i något av SIM-facken.
  • Om ett SIM-kort inte passar eller är böjt.

Om det primära eller sekundära SIM-facket inte fungerar med fler än ett SIM-kort tar du bort SIM-kortet som fungerar och sätter endast in SIM-kortet som inte fungerar. Kontakta Apple-supporten om det fortfarande inte fungerar