Använda True Tone på din Mac.

True Tone-tekniken gör att bilderna på din Retina-skärm och Touch Bar ser mer naturliga ut.

True Tone-tekniken i Mac-datorer använder avancerade flerkanalssensorer för att justera färg och intensitet för skärmen och Touch Bar så att de matchar det omgivande ljuset, och bilder framstår som mer naturliga.

Du kan stänga av och slå på True Tone i panelen Bildskärmar i Systeminställningar:

1. Välj Apple-menyn () > Systeminställningar och klicka sedan på Bildskärmar.
  2. Klicka på fliken Bildskärm.
  3. Slå på eller stäng av funktionen med kryssrutan för True Tone.*

True Tone på externa skärmar

True Tone kan även justera dessa externa bildskärmar när de är anslutna till din bärbara Mac med locket öppet:

Läs mer

Vissa inställningar för bildskärmshjälpmedel kan stänga av True Tone, som Invertera färger, Gråskala och Öka kontrast.

Du kan använda True Tone tillsammans med Night Shift. Läs om hur du använder Night Shift på din Mac.

* Om du inte ser True Tone under Bildskärmar i Systeminställningar så saknar din Mac stöd för True Tone.