Versionsinformation för Apple Business Manager

Läs mer om uppdateringarna och ändringarna som vi gör i Apple Business Manager. Uppdateringarna ackumuleras så du har alltid de senaste funktionerna när du startar Apple Business Manager. Du kan se vilka funktioner som ingår i de olika versionerna nedan.

Februari 2019

• Avsnittet MDM-server finns nu i fliken Inställningar.
  • Du kan nu konfigurera en standard för enhetstilldelning i Inställningar > Inställningar för enhetshantering och i Inställningar > MDM-server.

September 2018

tvOS-appar är nu tillgängliga i Apps and Books.

Maj 2018

Apple Business Manager är en plats där IT-administratörer kan hantera användare, Apple-enheter och innehåll. Tillsammans med förbättrad hantering av enheter och roller finns här också Appar och böcker, det nya platsbaserade licensöverföringssystemet.