Versionsinformation för Apple Business Manager

Läs mer om uppdateringarna och ändringarna som vi gör i Apple Business Manager. Uppdateringarna ackumuleras så du har alltid de senaste funktionerna när du startar Apple Business Manager. Du kan se vilka funktioner som ingår i de olika versionerna nedan.

Oktober 2019

Stöd för federerad autentisering med Microsoft Azure Active Directory. Läs mer

September 2019

• Med User Account Lookup (sökning efter användarkonton) kan användarna söka efter kontaktinformation till andra användare och grupper i din Apple Business Manager-organisation. iOS 13iPad OS 13 eller macOS 10.15 behövsLäs mer
  • Du kan välja vem användare kan dela saker med via Pages-, Numbers- och Keynote-dokument, Anteckningar, Påminnelser och andra filer i iCloud Drive. Läs mer

Juni 2019

Apple Business Manager kan nu användas på iPad.

Februari 2019

• Avsnittet MDM-servrar finns nu på fliken Inställningar.
  • Nu kan du konfigurera en standard för enhetstilldelning i Inställningar > Inställningar för enhetshantering och i Inställningar > MDM-servrar.

September 2018

tvOS-appar är nu tillgängliga i Appar och böcker.

Maj 2018

Apple Business Manager är en plats där it-administratörer kan hantera användare, Apple-enheter och innehåll. Tillsammans med förbättrad hantering av enheter och roller finns här också Appar och böcker, det nya platsbaserade licensöverföringssystemet.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.