Versionsinformation för Apple Business Manager

Läs mer om uppdateringarna och ändringarna som vi gör i Apple Business Manager (ABM). Eftersom uppdateringarna ackumuleras har du alltid tillgång till de senaste funktionerna när du startar ABM. Du kan se vilka funktioner som ingår i de olika versionerna nedan.

Maj 2018

Apple Business Manager är en plats där IT-administratörer kan hantera användare, enheter och innehåll. Tillsammans med förbättrad hantering av enheter och roller finns här också Appar och böcker, det nya platsbaserade licensöverföringssystemet.

Lär dig att uppgradera till Apple Business Manager.